Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
DFD1 boekt eerste thuis winst

DFD1 boekt eerste thuis winst

19 dec 2012 07:42 uur Foto's(15) 0 reacties

DFD begint sterk aan de wedstrijd tegen TDK, Gerard de Haan zet al snel de 2-0 op de klok voor DFD. Helaas stokt daarna de score en speelt DFD weer een moeizame wedstrijd. DFD mist de zuiverheid om de vele kansen te benutten. Mogelijk dat de druk van het niet weer thuis willen verliezen een rol speelt. Dit geeft TDK de gelegenheid om in het spoor van DFD te blijven. Gelukkig voor DFD speelt TDK ook niet sterk, vooral de passing is zwak en hierdoor kan DFD regelmatig snel weer de bal naar het aanval vak brengen. Onder de korf zijn de boomlange TDK heren zeer sterk waardoor DFD na de eerste aanval de bal al weer kwijt is.

Lees meer
Vaste patronen bij D'tjes!

Vaste patronen bij D'tjes!

12 dec 2012 10:09 uur

Dat DFD D2 zaterdagmiddag in sporthal De Hege Wâlden ruim won van Flamingo's D1 was eigenlijk maar bijzaak. Hoofdzaak was dat er, met name door de thuisclub, op een manier werd gekorfbald die je eigenlijk niet vaak ziet in deze categorie. Een spelverdeler die vanuit de korfpositie de bal kwijt kan aan twee inkomende aanvallers die als dat nuttig of nodig is, of als ze dat leuk vinden, ook nog regelmatig kruisen vlak bij de korf. En die de aanval daarna afmaken met een fraaie doorloopbal. Voer voor liefhebbers!

Klik hier voor de foto's (kanaal30.nl)

Lees meer
Oranje Zwart - DFD

Oranje Zwart - DFD

10 dec 2012 12:51 uur 0 reacties

Zowel DFD 1 als DFD 2 hebben de punten mee naar huis genomen vanuit Zwolle. Een geweldig resultaat.

Lees meer
Duidelijke winst DFD in Buitenpost

Duidelijke winst DFD in Buitenpost

2 dec 2012 23:00 uur Foto's(21) 0 reacties

DFD heeft wat goed te maken na de slechte wedstrijd van vorige week tegen Thrianta. Als om 19:40 de wedstrijd tegen de Flamingo's begint opent Gerard de Haan al snel de score met een prachtig afstandsschot. Na het benutten van een vrije bal zet Gerard de score op 0-2. Gerard de Haan speelt een puike wedstrijd en is met 9 doelpunten de topscorer.

Lees meer
Bowlen met de C's, B's en A's

Bowlen met de C's, B's en A's

1 dec 2012 23:00 uur Foto's(7) 0 reacties

Vrijdag 30 november was het weer tijd dat alle jeugd van DFD in actie kwam. De kangoeroe's en de F-jes ontvingen Sinterklaas en zijn Pietermannen. De E's en de D's bezochten het Sinterklaassprookje in de Lawei te Drachten en de C's, B's en de A's ontpopten hun bowlingtalenten in de Grote Keizer.

Lees meer
pagina 21 van 46