Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
Topschutters gezocht!

Topschutters gezocht!

28 apr

Jaarlijks organiseert Korfbalvereniging DFD op Hemelvaartsdag het Basticom Pjuktoernooi. Ook dit jaar wordt er weer gezocht naar de beste schutters van de Trynwâlden en omstreken. Het toernooi is dé kans voor korfballers en niet-korfballers om teams te vormen en op de velden van DFD te laten zien dat korfbal helemaal niet zo’n lastige sport is als men vaak doet voorkomen.

Lees meer

Van het bestuur van KF De Wālden

15 apr 13:06 uur

Via dit bericht brengen we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom KF de Wâlden.

  • De laatste 2 maanden zijn er veel mensen benaderd voor het tweede trainerschap tot nu toe helaas zonder resultaat. We gaan de oplossing nu intern zoeken en hopen hier meer succes te hebben.
  • De technische commissie van KF De Wâlden bestaat uit 4 personen, de namen van deze mensen zijn: Jan Yde Heeg, Jan Stienstra, Nynke Venema en Minne Veenstra.
  • Sierk Swart wordt naast penningmeester van DFD ook penningmeester van KF de Wâlden.
Lees meer
DFD 1 - De Meeuwen 1

DFD 1 - De Meeuwen 1

1 apr Foto's(17)

Aan het weer kan het niet liggen deze zaterdagmiddag als DFD 1 de eerste thuiswedstrijd speelt van de tweede helft van de veldcompetitie. Het is prachtig korfbalweer zowel voor spelers als publiek.

Lees meer

Uitnodiging Korfbal League finale

27 mrt

Op 5 april samen met je trouwe sponsors, “de vrienden van” en andere goede relaties van jouw eigen club genieten van de Korfbal Leaguefinale, dat kan!

Lees meer
pagina 5 van 44