Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
Oktoberfest Drachten

Oktoberfest Drachten

12 sep 2014

Beste sportvrienden,

Op 4 oktober 2014 organiseert KV Drachten/Van der Wiel voor alle korfbalvereniging in het noorden en de gebruikers van de Lascon Hal in Drachten het ‘Oktoberfest Drachten’. KV Drachten/Van der Wiel wil u als korfbalvereniging graag uitnodigen voor dit festijn (toegang vanaf 18 jaar).

Lees meer
Barbecue KF De Wālden

Barbecue KF De Wālden

8 aug 2014

Op zaterdag 16 augustus is er een gezellig samenzijn op het sportcomplex in Tytsjerk. Met een barbecue en een drankje starten we met elkaar het nieuwe sportseizoen van KF De Wâlden.
De kosten voor de barbecue zijn € 5,00, opgave graag voor donderdag 14 augustus, zodat we weten hoeveel vlees we moeten bestellen.

Opgave bij Harm Groothof: harm1991@hotmail.com of op tel.nr. 06-18936588

Zegt het voort en tot ziens op zaterdag 16 augustus vanaf ca. 18.00 uur op het sportveld in Tytsjerk!

Hartelijke groet,

De Activiteitencommissie van KF De Wâlden

Hulp gevraagd op schoonmaakochtend!

Hulp gevraagd op schoonmaakochtend!

7 aug 2014

Om het sportcomplex voor aanvang van de competities weer helemaal spik en span te krijgen is er op zaterdag 16 augustus in samenwerking met VC Trynwâlden weer een schoonmaaksessie. Deze ochtend begint om 09:00 uur. Een vroegertje voor sommigen, maar treur niet: de koffie staat uiteraard klaar. We doen dit jaar dan ook weer een beroep op de leden om zaterdag 16 augustus mee te helpen.

Lees meer
Nieuws van KF De Wālden

Nieuws van KF De Wālden

24 jul 2014

Tot nu toe zijn we er nog niet in geslaagd een trainer te vinden voor de de tweede selectie. Intussen zijn er tot vorige week meer dan 50 personen benaderd. In hoofdzaak mensen buiten de club, maar ook binnen de beide verenigingen. We doen hierbij nogmaals een beroep op iedereen er nog eens goed over na te denken dit op te pakken in een duoklus.

Bestuur KF De Wâlden

Nieuwe regels 4Korfball jeugd

Nieuwe regels 4Korfball jeugd

3 jul 2014

Volgend jaar gaan er een paar nieuwe regels van kracht voor onze F- en E-jeugd. Hierbij een overzicht van deze nieuwe regels.

Lees meer
pagina 5 van 46