Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
DFD na spannend duel gelijk tegen Udiros

DFD na spannend duel gelijk tegen Udiros

1 dec 2013 Foto's(19) 0 reacties

Na een ruime 10-21 overwinning op Pallas, speelde DFD met 20-20 gelijk tegen Udiros. Zat DFD in de eerste helft nog telkens aan de goede helft van de score, stond Udiros bijna de hele tweede helft voor. De thuisploeg kwam telkens knap terug, maar leek in de laatste minuut toch te gaan verliezen. Jelmer Kerkhof bezorgde de ploeg van Ronald Klos toch nog een puntje door één seconde voor het fluitsignaal te scoren.

Lees meer / bekijk de foto's
DFD overheerst

DFD overheerst

25 nov 2013 Foto's(25) 0 reacties

Zaterdagavond 23 november staat DFD1 tegenover Pallas1 in de Cammingahal in Leeuwarden.
Mooi dichtbij voor de DFD supporters uit de Trynwâlden.
Er heerst enige onzekerheid onder het DFD publiek, is het vertrouwen terug bij het team na de nederlaag van vorige week toen DFD er in de tweede helft niet meer aan te pas kwam?

Lees meer
DFD verliest de eerste thuiswedstrijd

DFD verliest de eerste thuiswedstrijd

18 nov 2013 Foto's(13) 0 reacties

Zaalkorfbal wordt meestal gekenmerkt door vlot en attractief spel, wat veelal resulteert in veel doelpunten. Vooral het laatste was op het veld voor het eerste van DFD een heikel punt.
Hopelijk biedt de zaal iets meer rust en ruimte om het spel goed op te zetten en de vele kansen, die zeker wel gecreëerd worden, positief af te ronden. Dit zijn de woorden van trainer coach Ronald Klos in de voorbeschouwing van de eerste thuiswedstrijd DFD1 – Oranje Zwart1 op zaterdag 16 november 2013.

Lees meer

TOP (V) 1 – DFD 1

11 nov 2013

Zaterdag 9 november was het weer tijd voor de eerste zaalwedstrijden van het seizoen. Zowel DFD 3 als DFD 1 waren afgereisd naar het altijd gezellige Vroomshoop om de eerste punten van de competitie binnen te slepen. Nadat DFD 3 nipt verloren had van TOP 2 was het de beurt aan het ‘nieuwe’ team van Ronald Klos, die na het veldseizoen een aantal wijzigingen in het spelersbestand had doorgevoerd. Een winst zou dus zeker welkom zijn om het vertrouwen van de spelers en het publiek een beetje op peil te houden na een niet al te denderend veldseizoen.

Lees meer

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP

11 nov 2013

Het nieuwe bestuur van de fusieclub daagt jullie uit een mooie naam te bedenken. Hoe bijzonder moet het zijn wanneer de nieuwe club de geschiedenis ingaat met een naam die door JOU bedacht is! Er is een mooie prijs beschikbaar voor de bedenker van een passende, originele en creatieve naam. Deze moet uiteraard aansprekender zijn dan DTC (DFD Tietjerk Combinatie) dan wel TDC (Tietjerk DFD Combinatie). Wij wachten vol spanning op jullie creatieve en verrassende invallen. De naam graag voor 30 november mailen naar lwtalsma@hotmail.com. Graag met vermelding van naam en telefoonnummer. Veel succes.

Het bestuur

pagina 6 van 39