Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
Eerste thuisoverwinning DFD

Eerste thuisoverwinning DFD

15 jan Foto's(20) 1 reactie

“Voor DFD wordt het vanavond een belangrijke wedstrijd, willen we nog een kans maken op het kampioenschap dan moet er vanavond gewonnen worden.” Aldus Nynke Koster in de voorbeschouwing op de wedstrijd DFD1 – Top(V)1 op zaterdagavond 11 januari 2014.

Lees meer
Team van de week: DFD D2

Team van de week: DFD D2

15 jan Foto's(11) 0 reacties

Vandaag is het de beurt van de D2 om team van de week te zijn. Dit team bestaat uit: Luna, Marlou, Ant, Aly-Jitske, Dynke, Anita en Sigrid. Deze dames hebben het altijd erg gezellig met elkaar, maar naast deze gezelligheid wordt er ook goed gepresteerd. De eerste helft van het veld zijn ze op een keurige tweede plaats geëindigd. In de zaal doen ze het nog net een stapje beter, hier zijn ze momenteel koploper. De dames doen er met z'n allen alles aan om deze koppositie te behouden! Wij als trainer/coaches vinden dit een super prestatie voor een ploeg waarvan de ene dame dit seizoen net gestart is en een ander al sinds de F'jes korfbalt. Ga zo door!

Lees meer
Scheidsrechterschema tweede helft Zaalcompetitie 2014

Scheidsrechterschema tweede helft Zaalcompetitie 2014

13 jan
Gelijkspel voor DFD

Gelijkspel voor DFD

22 dec 2013 Foto's(14) 0 reacties

“Vandaag wordt het voor beide ploegen belangrijk om te winnen, DFD moet winnen om met de bovenste mee te kunnen doen en Quick zal ook moeten winnen om een beetje aansluiting te houden met Ritola en Oranje Zwart” . Aldus de voorbeschouwing van de wedstrijd Quick21 1 – DFD 1. Er wordt een spannende en aantrekkelijke wedstrijd verwacht gezien de stand van beide ploegen op de ranglijst.
Aan spanning geen gebrek in deze wedstrijd. Goed was de wedstrijd zeker niet maar de spanning maakt een hoop goed.

Lees meer
Teleurstellend optreden van DFD

Teleurstellend optreden van DFD

16 dec 2013 22:54 uur Foto's(15) 0 reacties

Na de mooie overwinning van vorige week tegen Ritola zijn de verwachtingen hoog gespannen tegen De Waterpoort uit Sneek. “De Waterpoort is in het verleden een lastige tegenstander gebleken” schrijft Maarten van Valen in de voorbeschouwing van deze wedstrijd.

Lees meer
pagina 6 van 41