Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws

Pjuktoernooi bij LDODK/AH Gorredijk

25 mei 2014

Zaterdag 7 juni wordt er vanaf 15:00 uur 's middags begonnen aan alweer de 17e editie van het pjuktoernooi bij LDODK/AH Gorredijk.

Lees meer
Bestel kleding KF de Wlden

Bestel kleding KF de Wlden

20 mei 2014 Bestanden(1)

Aan alle leden van KF De Wâlden,

Met het oog op het nieuwe seizoen organiseren de sponsorcommissie van nu nog DFD en Tietjerk een bestelmoment voor nieuwe clubkleding van KF De Wâlden. De beide sponsorcommissies hebben hard gewerkt om alle teams te voorzien van nieuwe (sponsor)kleding en dat is ook gelukt! Ter aanvulling op deze sponsorkleding bieden we jullie de mogelijkheid om zelf ook sportkleding met het clublogo te bestellen.

Lees meer
DFD 1 - EKVA 1

DFD 1 - EKVA 1

18 mei 2014 Foto's(19)

Het laatste thuisweekend van deze competitie zit er inmiddels al weer op voor DFD. Het leverde wisselende resultaten op. Waar DFD 2 glansrijk kampioen werd in de tweede klas kan DFD 1 zich nauwelijks staande houden in de eerste klas.

Lees meer
CSL 1 - DFD 1

CSL 1 - DFD 1

12 mei 2014 Foto's(24)

Zaterdagmiddag 10 mei om half vier, Britsum, harde wind en regen. Weer om binnen te blijven. In de tijd van grasvelden zou op een dag als deze het veld vast en zeker zijn afgekeurd. Op de moderne kunstgrasvelden kan eigenlijk altijd gespeeld worden. Toch is dit nieuwe kunstgrasveld van CSL alles behalve ideaal om op te spelen, het is door de vele regen gevaarlijk glad.

Lees meer
pagina 7 van 47