Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
DFD maakt het zichzelf moeilijk

DFD maakt het zichzelf moeilijk

27 jan Foto's(27) 0 reacties

Deze week is de naam van de nieuwe vereniging bekend gemaakt en er is bekend geworden wie de selectie komend seizoen gaat trainen. De samenwerking begint nu echt vorm te krijgen.
Ook Jelmer Kinderman verwijst in de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen het Leeuwarder Pallas naar de komende fusie met kv Tietjerk. Jelmer wil eerst de laatste wedstrijden in de zaal met goed resultaat spelen om vervolgens weer vol vertrouwen het veldseizoen tegemoet te gaan.

Lees meer

KF De Wālden moet korfbal waarborgen

23 jan

Door: Binne Kramer
TYTSJERK - Vanaf augustus van dit jaar krijgt het korfbal in de regio Trynwâlden een ander gezicht, een ander format. Dan gaan DFD uit Oentsjerk en Tietjerk uit Tytsjerk op in de nieuwe vereniging KF De Wâlden. Beide clubs houden weliswaar een eigen bestuur, maar daarboven komt een driemanschap dat bestaat uit Lucas Talsma, Maarten van Valen en Rients Hempenius. Er is een nieuwe naam, er komen nieuwe outfits en er verandert het nodige in de te gebruiken accommodaties.

Lees meer op www.rtvkanaal30.nl >

Kantinemedewerkers gezocht!

20 jan

SBSO zoekt, na het afscheid van haar betaalde personeel, vrijwilligers die af en toe een kantinedienst voor hun rekening willen nemen en daarmee hun sportvereniging actief ondersteunen.

Lees meer
DFD doet niet meer mee in de strijd om het kampioenschap

DFD doet niet meer mee in de strijd om het kampioenschap

19 jan Foto's(19) 0 reacties

Het behalen van het kampioenschap zit er niet meer in, had DFD nog mee willen strijden dan had er zaterdag 18 januari gewonnen moeten worden van Oranje Zwart in Zwolle.

Lees meer
Eerste thuisoverwinning DFD

Eerste thuisoverwinning DFD

15 jan Foto's(20) 1 reactie

“Voor DFD wordt het vanavond een belangrijke wedstrijd, willen we nog een kans maken op het kampioenschap dan moet er vanavond gewonnen worden.” Aldus Nynke Koster in de voorbeschouwing op de wedstrijd DFD1 – Top(V)1 op zaterdagavond 11 januari 2014.

Lees meer
pagina 7 van 43