Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
DFD 2 handhaaft in 1e klas

DFD 2 handhaaft in 1e klas

9 mrt 2014 Foto's(12) 0 reacties

Zaterdag 8 maart, LDODK 4 stond op het programma voor onze jonge talenten van DFD 2. Niet zomaar even een wedstrijdje op de zaterdagavond. 

Lees meer
DFD deelt de punten met De Waterpoort.

DFD deelt de punten met De Waterpoort.

2 mrt 2014 Foto's(18) 0 reacties

In de voorbeschouwing van de wedstrijd De Waterpoort 1 - DFD 1 op zaterdag 1 maart staat dat De Waterpoort zich een goede dienst kan bewijzen door de winstpunten te pakken tegen DFD.
DFD doet niet meer mee om het kampioenschap maar De Waterpoort vecht nog wel tegen degradatie. Bijzonder dat DFD het zo moeilijk heeft tegen De Waterpoort dat een stuk lager op de ranglijst staat.

Lees meer
DFD kan kampioenschap vergeten na verlies tegen koploper Ritola

DFD kan kampioenschap vergeten na verlies tegen koploper Ritola

11 feb 2014 Foto's(14)

DFD heeft zaterdag verloren van Ritola. Na een slechte start, vocht de ploeg zich knap terug in de wedstrijd. Door een paar domme foutjes konden de gasten echter weer weglopen bij DFD, en won het team uit Zuid-Laren eenvoudig van de thuisploeg met 17-20.

Lees meer
DFD wint in Nieuwehorne

DFD wint in Nieuwehorne

2 feb 2014 Foto's(19) 0 reacties

Zaterdagavond 1 februari op naar Nieuwehorne voor de wedstrijd Udiros1 – DFD1. De eerste ontmoeting in Oentsjerk is in 20-20 geëindigd en toen wist DFD met een afstandsschot in de laatste seconden van de wedstrijd nog net een puntje veilig te stellen.
Udiros speelt in de sporthal van het prachtige sportcomplex Nieuwehorne. Een accommodatie om jaloers op te worden, geweldig dat een dergelijk mooi complex voor een relatief kleine gemeenschap gerealiseerd is.

Lees meer
DFD maakt het zichzelf moeilijk

DFD maakt het zichzelf moeilijk

27 jan 2014 Foto's(27) 0 reacties

Deze week is de naam van de nieuwe vereniging bekend gemaakt en er is bekend geworden wie de selectie komend seizoen gaat trainen. De samenwerking begint nu echt vorm te krijgen.
Ook Jelmer Kinderman verwijst in de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen het Leeuwarder Pallas naar de komende fusie met kv Tietjerk. Jelmer wil eerst de laatste wedstrijden in de zaal met goed resultaat spelen om vervolgens weer vol vertrouwen het veldseizoen tegemoet te gaan.

Lees meer
pagina 7 van 44