Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
Hulp gevraagd op schoonmaakochtend!

Hulp gevraagd op schoonmaakochtend!

7 aug 2014

Om het sportcomplex voor aanvang van de competities weer helemaal spik en span te krijgen is er op zaterdag 16 augustus in samenwerking met VC Trynwâlden weer een schoonmaaksessie. Deze ochtend begint om 09:00 uur. Een vroegertje voor sommigen, maar treur niet: de koffie staat uiteraard klaar. We doen dit jaar dan ook weer een beroep op de leden om zaterdag 16 augustus mee te helpen.

Lees meer
Nieuws van KF De Wâlden

Nieuws van KF De Wâlden

24 jul 2014

Tot nu toe zijn we er nog niet in geslaagd een trainer te vinden voor de de tweede selectie. Intussen zijn er tot vorige week meer dan 50 personen benaderd. In hoofdzaak mensen buiten de club, maar ook binnen de beide verenigingen. We doen hierbij nogmaals een beroep op iedereen er nog eens goed over na te denken dit op te pakken in een duoklus.

Bestuur KF De Wâlden

Nieuwe regels 4Korfball jeugd

Nieuwe regels 4Korfball jeugd

3 jul 2014

Volgend jaar gaan er een paar nieuwe regels van kracht voor onze F- en E-jeugd. Hierbij een overzicht van deze nieuwe regels.

Lees meer
Basticom pjuktoernooi 2014

Basticom pjuktoernooi 2014

2 jun 2014 Foto's(177) 0 reacties

Op hemelvaartsdag vond traditioneel het Basticom pjuktoernooi plaats bij kv DFD in Oentsjerk. Dit jaar gingen maar liefst 70 koppels van start in de poulefase. Het is prachtig weer, alleen staat er een straffe wind over het veld. Gelukkig is het een stuk beter dan de dagen voor hemelvaart.

Lees meer
pagina 7 van 48