Je bent hier:  Home  /  Actueel  /  Nieuws
CSL 1 - DFD 1

CSL 1 - DFD 1

12 mei 2014 Foto's(24)

Zaterdagmiddag 10 mei om half vier, Britsum, harde wind en regen. Weer om binnen te blijven. In de tijd van grasvelden zou op een dag als deze het veld vast en zeker zijn afgekeurd. Op de moderne kunstgrasvelden kan eigenlijk altijd gespeeld worden. Toch is dit nieuwe kunstgrasveld van CSL alles behalve ideaal om op te spelen, het is door de vele regen gevaarlijk glad.

Lees meer
DFD 1 – ASVD 1

DFD 1 – ASVD 1

5 mei 2014

3 mei 2014 was voor de meeste teams van DFD een vrij weekend. Alleen DFD 4 en DFD 1 stonden op het programma. DFD 1 kan met nog maar 6 punten op de teller wel een overwinning gebruiken.

Lees meer
Topschutters gezocht!

Topschutters gezocht!

28 apr 2014

Jaarlijks organiseert Korfbalvereniging DFD op Hemelvaartsdag het Basticom Pjuktoernooi. Ook dit jaar wordt er weer gezocht naar de beste schutters van de Trynwâlden en omstreken. Het toernooi is dé kans voor korfballers en niet-korfballers om teams te vormen en op de velden van DFD te laten zien dat korfbal helemaal niet zo’n lastige sport is als men vaak doet voorkomen.

Lees meer

Van het bestuur van KF De Wâlden

15 apr 2014 13:06 uur

Via dit bericht brengen we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom KF de Wâlden.

  • De laatste 2 maanden zijn er veel mensen benaderd voor het tweede trainerschap tot nu toe helaas zonder resultaat. We gaan de oplossing nu intern zoeken en hopen hier meer succes te hebben.
  • De technische commissie van KF De Wâlden bestaat uit 4 personen, de namen van deze mensen zijn: Jan Yde Heeg, Jan Stienstra, Nynke Venema en Minne Veenstra.
  • Sierk Swart wordt naast penningmeester van DFD ook penningmeester van KF de Wâlden.
Lees meer
pagina 7 van 46